Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2008 16:29 - Обществено - социален обзор на Професор Кучков
Автор: stalkeron Категория: Забавление   
Прочетен: 1716 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 25.10.2008 22:10


С вас отново е високо - ерудирания , морално извисен стожер на видинското общество , свръх ентилигентен анализатор - профеесор Сталкерон Кучков , с над десетки статии и научни трудове плод на непрестанни размисли и страсти, и стотици книги главно по Сексолоогия. Здравейте , уважаеми , до колкото са останали такива , и по - многобройни, не уважаеми читатели. Днешният обзор е с  потресаващ характер със земетръсност извън скалата на Рихтер - над 100% скандалност. Ами така е,  като в нашият град само скандалите и дебилщините могат да заприщят течението на река Дунав , ако някой се заеме с непосилнаата задача да ги събира из градските улици и да ги хвърля във водата. Просто не знам откъде да започна да рина градската помиия , въпреки че аз добре плувам всред подобна консистенция ,  ме е страх  , че ще се удаавя .
Тема №1 : Тайнствената сватба.
Както много добре знаете , а ако не знаете , да ви кажа , със собствените си очи чух , че утре- неделя,  ще се осъществи турбо - чалга бракосъчетание между този негоден за брак , потресаващо брутален индивид Houtskari , и така - свръх интелигентната и умна, красива госпожица *******. Разбрахте ли коя е госпожицата , уважаеми неинформирани читатели? И ааз не разбрах. Слушах и не вяярвах на очите си , как е възможно един такъв ниско интелектуален грубиянин , да излъже една толкова душевно извисена дама с еенциклопедични знания. Ми на тази госпожица много по би и прилягало да се отдаде на профеесор като мен , напримерно , който ще се отнася с нея като с ценна Enciklopediq , нежно разкръщайки нейните страници от кора до кора , а не като този едва сричащ името си Houtskari , който енциклопедиите ги прочита малко в началото , към средата ,  и в края никъде вече го няяма . Тази сватба , уважаеми читатели , и е гнила работата , като гниещо видинско блато, и аз внимателно ще наблюдавам дали булката не са и разширени зенииците ,  когато изрича заветното "Да" пред олтара - сигурен знак ,че е завеедена на сватбения си ден под влиянието на опиаати. Призовавам попа да не участва в подобна насилствена церемония , а кмеета който разбрах щял да се подвизава като куум на това обречено на проваал събитие , да затвори кандидат младоженеца за похищение , а булката да предаде на моите ласкави профеесорски грижи .
Тема№2 : Хванати в изневяра .
Моят петнящ първото ми име и журналистическата гилдия колега stalkeron е наел детективи без знанието на жена си , от детективска агенция "Ренесансови изневери" . През първия ден на разследването в четирите ъгъла на хан "Старата круша" , бяха поставени 4-ри наблюдателни сови -  клюкарки , за да заснемат съмнителните прелюбодейски актове . Една от совите бях аз и по - долният снимков материал е красноречив сам по - себе си:
imageАбе, аланкоулуу ,  защо си се разпищолил като във филма  от бъдещето "голо оружие" ,  и нямаш ли срам да петниш доброто име на горката ти съпруга и чисто белите си чорапи с мазните петна на покваарата и похоотливостта!  Не, аз гледах (професионални задължения , няма как ) и не вярвах на горките си уши. А за тази неидентифицирана госпожица - какво да кажем , освен ,че е достойна за обществено порицание и дори наказание , аз лично бих я наказал,  нищо че съм профеесор, за да не се гъне така като змия - искусителка с главата надолу и да разваля хорските бракове.
Реклама:
Ето какъв рекламен материал се разпространява из и без това залятия с поквара наш град :
image
Това е рекламен плакет на един развъдник за безделници и лентяи , ниско - разрядното питейно заведение - ханът "Жазъ Клубъ Безделничещи Волници". Гледам и не вярвам на ушите си , какви клиенти са застанали пред хана . Ушевидно е , че заведението се посещава изключително от долни магарета, които под действието на изпития в хана алкохол се превръщат в хора -  по - големи магарета, отколкото преди влизането си в кръчмата.






Гласувай:
0



1. анонимен - Сватба, Houtskari. . хмм, това е ...
26.10.2008 08:44
Сватба, Houtskari.. хмм, това е нещо което трябва да видя с очите си - и без много да се замисля Мей грабна кошница с рибки и поне по прашния път за Видин.
цитирай
2. анонимен - ...
28.10.2008 14:43
Многоуважаемий г-н Кучков, не ви прави чест да злословите срещу този жазъ клубъ, това средище на видинската интелигенциъ, този културен клуб на ренесансовата ни общност. Нима по този начин не злепоставяте и сам себе си, често срещан гост на това тъй възвишено и аристократично заведение.
цитирай
3. анонимен - зеленикава мъгла се задава
28.10.2008 15:22
Г-н Кучков, аз не съм във Видин, но дочух за вашите задълбочени размисли и страсти свързани предимно с нощния живот в любимия ми град и неговите отрудени хора. Смятам скоро да дойда и първата ми работа да бъде откриване местоположението на вашата редакция и най вече на Вас самия (ще се ориентирам по совите). Последствията може само да ги гадаете накуЧквайки:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: stalkeron
Категория: Забавление
Прочетен: 89180
Постинги: 45
Коментари: 95
Гласове: 213
Архив