Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2008 16:34 - Избори, сватба и други цигански работи
Автор: stalkeron Категория: Забавление   
Прочетен: 8584 Коментари: 15 Гласове:
0

Последна промяна: 29.10.2008 16:37


Тресъ са от възмущение,  уважаеми цигански граждане, на  ромската край - дунавска перла ,  градо Видин. Еле я съм професор  Мангал Кучков , но такава цигания като в последните неколко дена никоoгаш не е имало ( добре че не виждате как страшно се коколя ) и нема и да има . Пръво тва с изборете:
Кандидат Кметунци:
1.buceb , с неговото кандидатско послание :
"Вярно е че съм 1 ниво но ще се постарая град Видин да бъде както до сега!!! Да бъде мирно и спокоино за всички граждани!!!"
Абе, аланкоулуу , кого забуждаваш ,че всичко е мирно и спокойно като пред портите армия има , а генерълката не само буни Видинските роми ,  но е пратила да подбунва и ломските . Еле , ква коренспонденция Видин - Лом прихванах  крадейки две пощенски сови от кметсвото :
 -
Zelenooka (от лом) :  аз лично съм изнервана щот ме обвиниха че дебна пияни мъже.
- Nesebra (от видин): виж сега , ако не си успяла да разведеш поне две двойки хич не се връщай. - Лелле лелеле , и това ако не е циганска му работа , да не ми е името Мангал Кучков , и да си скъсам краденъта профеeсорска диплома по Мангалщинология със собствените си зъби .
2.
Katy_p, с тези лъже - посляния към избирателите роми :
Разчитам на вашето доверие! Иначе -брюнетка, умна, талантлива и .......(ами най-най-...........)
:-)
Професор съм от къкто мама Сабрие ме е родила  и колко съм ги виждал такива пребоядисани блондинки - все умни и талантливи, пази Джа , но  не мойж ме излъга ти мен , щото ромка ром  трудно заблуждава!
3.
skolev: - "Грешка не участвам в изборите." -  Лоомоти поредния кандидат кмет , показвайки на уважаемата циганска аудитория ,че самият той е грешка на ромската маайка природа.
4.
vaall: "Без да искам, ГЛАСУВАЙТЕ за КАЛЕКО АЛЕКО!" -  Ъ пъ тоя ! Абе кмете защо мислиш ,че такива цигански номера ще минат пред Проофеесор Мангал Кучков , оно (х)аз съм измислил подставените кандидатури за кметски изборе, бе кмете.  Другите две кандидатури са на две заблудени ромчета : Didofra и  me4tatelka , които са се опуклили като ромски пукали,   на които току - що са им обяснени последните HI tech иновации (професорка ще да е таз дума ) в Атомнъта енергекика (фъфля малко) , и не са обелили и думичка на предизборната гюрунтия.
5. Kalekoaleko .
Това е кмето -  Кандидат кмет -  с най - голeма вина за поциганчването на Видинското население. И ние даже,  братя цигане , вече не сме граждани на Град Видин,  ами сме ромско население на край - дунавски цигански  катун " Бяла Кобила" както си пише в профилот на кмето:
imageДа ни е жив и здрав новия стар кмет (  1. Kalekoaleko : 76.6% 2. Katy_p : 15.6% води на циганските избори) и дълги години да препуска от една бяла кобила на друга бяла кобила в необятните край-дунавски цигански степи , от един катун до друг катун.
Циганска Сватба
 -  Пуцай Куме ! - Изкрещя младоженеца към кмета -  кум, и съ Калекоалеко от бяла кобила прескочи магарето вързано на входа на хана "Жазъ Клубъ Безделничещи  Волници" за да влети вътре за поредния кръшен кобиларски гюбек по повод сватбата на Houtskari и Енциклопедия. В  апотеоз на Кючектийската видинска култура се превърна тази сватба ,  огласявана от свирки , дудуци , маанета и други прасета , в невиждан триумв на предренесансовата малоазийска танцувална школа " Въррти гъззери " , и  в торнадото,  от кривещи се тела понесени от  вихъра на ориенталския танц , неразличаващите се кой кум , кой младоженец , коя булка или бяла кобила , започнаха , и приключиха тази сватба.  И аз бях там, за да ви покажа снимка на младоженците в най-важният им за тях ден , щото ромите един път се раждат , един път умират и един път се женят :
image





Тагове:   избори,


Гласувай:
0



1. nesebra - .....
29.10.2008 20:22
Посрещнах утрото както винаги.Подпряна на градските порти с привършваща бутилка червено вино в ръка.Вечерта беше минала гладко, нямаше набези над градчето ни.В обичайния час мина градскоро вестникарче, козирува ми шеговито и ми подаде жълтия вестник.Тогава дочух тропот.От далечината се задаваше каруца.Разпознах рошавата, руса грива на Зеленоока, която пришпорваше магарето.Зарадвах се и припнах да я посрещна.Разцелувах Очето и нещо в каруцата се размърда.
-Това е Лейди не се ослушвай ,не е изтрезняла от как сме в Лом.Изтърколих я в каруцата и потеглихме. - каза Зеленоока.
Поразрових купа сено и Лейдичарм се подаде.Стискаше едното око, видимо я дразнеше светлината . Помогнах и да стане от каруцата, а тя междувременно се държеше за главата, видимо се чудеше дали е на мястото си.
-Неси,води ме в кръчмата....клин, клин избива.-проскимтя Лейди.
-Добре,че видинските бебета не знаят какви ги върши възпитателката им. -каза Зеленоока
-Зеле , идваш ли с нас? -попитах аз.
-Отивайте ,аз трябва спешно да намеря някого. -каза Зеленоока.
Подпирах Лейди до кръчмата , нахлухме вътре и се разположихме удобно.И двете се вторачихме в надпис издълбан с нож върху масата....." Napuskam grada v neizvestna posoka. Мda zelenooka izvyn grada sym.Stalkeron." Хич не ни беше до смях, едната уморена , другата пияна,но някак си от самосебе си прихнахме в луд хилеж.
- Тя е чувала ,че има списък на гражданите.Но къде у Сталкерон толкова мозък ,че да се сети хихи. -каза Лейди
-Бедничкия, сигурно вече го е спипала.Но нищо той носи на бой.Дени като изкърка една бутилка Путинка и му прави главата бушон.-казах аз
Лейди отново се разсмя и след около минута главата и тупна на масата , и заспа дълбоко. "Мили Джаа как се е натряскала" -помислих си аз, наметнах я с пелерината си и се отправих към кметството , за да целуна и прегърна Съ Kalekoaleko, Лорд от бяла кобила.А това беше само началото на тихия ми ренесансов ден.
цитирай
2. анонимен - реплика
30.10.2008 16:20
Katy_p съм, и наистина не съм пребоядисана блондинка -няма блондинка, която ще си усложни живота, правейки се на брюнетка ;-)
а относно статията в таблоида (редовно го чета) -не е добре да се вади текст от контекста -създава лъжливи представи. Основното, с което исках да ви "излъжа" звучеше така:
"Ами, аз просто ще се опитам да внеса нещо ново. Не зная дали ще успея, но съм сигурна, че, ако ми помогнете с идеи и действия ще е по-успешно от всякога.
Разчитам на вашето доверие!"
аз съм редовен гласоподавател в риалитито и винаги гласувам за промяна, приканвам ви и вас -преценете дали управлението на Калеко ви харесва или потърсете промяната:-)
Вие решавате.
цитирай
3. анонимен - P.S.-Katy_p
30.10.2008 16:28
Сталки, харесва ми стила ти -един такъв вманиачен с единствена гледна точка, поради което губиш представа за триизмерното пространство, но това е просто преход от стереометрия в планиметричен чертеж. Който умее да гледа -го вижда :-)
Другото е относно ромите (по известни в Бг като цигани) -ами страхотно племе -свободен дух в свободно тяло, дай само малко кльопачка и МУЗИКА -танците са от нас ;-)
цитирай
4. анонимен - Stalki
30.10.2008 16:32
Ами, добре изглеждащ блондин, който (НЕВЕРОЯТНО) иска да се предстяви като брюнет.
Е, чудесата не са неверятни!
Успех в мисията, ако успееш -ще те приемем за почетен член на комитета на брюне/ти/тки -те :)
цитирай
5. анонимен - цинганското срещу блондинките от Katy_p
31.10.2008 00:25
1. Какво ромите (циганите) са дали на света, включително циганската кралица (АЗ):
http://www.vbox7.com/play:6ee3d4e0
В резюме -дух, кураж и ......много чар :-)
цитирай
6. анонимен - Гласувайтеза промянта, т.е Katy_p
31.10.2008 00:34
Не оставяйте статуквото да води с 2 генералски разкошни гърди(на Неси) напред. Никога не е късно, особено след това:
http://www.vbox7.com/play:de9af866
:-)
цитирай
7. анонимен - просто за купонджиите
31.10.2008 00:37
дали да се обвързвам или не
(продължение наруската музикална вечер от Katy_p):
http://www.vbox7.com/play:7b6ad64e
цитирай
8. анонимен - ласувайте за мен - Katy_p
31.10.2008 01:19
Гласувайте за мен -все още има ВРЕМЕ: http://uk.youtube.com/watch?v=epgyu_2QieE
цитирай
9. stalkeron - - Следващият читател МООЛЯ - кресна ...
31.10.2008 10:48
- Следващият читател МООЛЯ - кресна професор Кучков
цитирай
10. анонимен - LadyCharm
31.10.2008 14:05
Песнички си пускате, ааа?! И то руски....
Както знаете или пък не знаете, но е крайно време да научите съм видински възпитател и като такъв трябва да се държа на положение и да не давам лош пример на бебетата. Та за това като ме налегне жаждата, мяткам дисагите и айде в Лом на кръчма. Последното ми кротко пийване не ме харзулна яко и добре, че имам верни другарки олицетворявани в случая от Зеленоока, който да ме приберат..... че то напоследък са се навъдили едни бандити по пътищата... истински педерасти (а едно време кви педерасти имаше... истински бандити - това беше лирично отклонение) Както генерал Неси, дамата на лорда с интересното родословие, сподели, тя ми помогна да стана от каруцата и ме поведе към кръчмата. Еййй, ама приятели на място си имам значи! Винаги знаят кога да ти дадат следващата чашка! Но Неси тактично премълча какво пеех с пълно гърло през цялата време - Муууурка, на-на-на мой мурионачееек и т.н.
Всичко това го изписах, щото съм приказлива, алкохолните пари (с удърение на А-то, от пиене парИ не се завъртат из джобовете - един възпитателски съвет) още ме държат и не на последно място за да поздравя Кати с една руска балатная песничка:
http://www.youtube.com/watch?v=GfVDCtuyzW0&feature=related
цитирай
11. анонимен - благодаря
01.11.2008 22:17
Лейди, мноооого благодаря за възпитателната песничка, то аз израснах възпитаван с тези "блатние", но мурката отдавна не я бях чувала :-)
цитирай
12. анонимен - за цинганските работи, а те и свадбите си са част от тях
04.11.2008 23:08
Katy_p съм.
Сталки, съвсем заряза репортажите, май нощите ти са се изгубили. За да приключа тая тая тема, та да се захвнеш с нова ще приложа малко циганско и музикално оформлемние ;-)
http://uk.youtube.com/watch?v=K1aO34eDcGs&feature=related
http://uk.youtube.com/watch?v=sVi0c2E2ihQ
http://uk.youtube.com/watch?v=_CmLVfpieJI
http://uk.youtube.com/watch?v=N_2xYMuh898&feature=related
и специално за сталки ;-)
http://uk.youtube.com/watch?v=UnuLQxVqQDo&feature=related
цитирай
13. анонимен - металлическая бижутерия
29.10.2012 05:35
Привет!У меня есть новость магазину он-лайн Тогда читайте новость - <a href=http://vodaly.ru/user/DonsFlili/>каталоги женской одежды осень 2012 </a> интернет магазин женской одежды <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/#оптовые-магазины-одежды-в-украине»>оптовые магазины одежды в украине</a> модные бренды <a href=http://5war5.com/user/nousiorlesoub/>скачать белое платье </a> мужские шорты ... Удачи Всем!
.:::.
Discout 5-12% <a href=http://kamagra100.blog.hr/#Kamagra-gel-Thailand»>Kamagra gel Thailand</a> - Online Generic Kamagra c.o.d. overnight : Kamagra next day : Discout re 7% <a href=http://online-kamagra.blog.hr/#Kamagra-shop-tablets-Oral»>Kamagra shop tablets Oral</a> - Kamagra Fedex
цитирай
14. анонимен - сумки для косметики купить
29.10.2012 15:54
Привет!У меня есть хорошая новость Тогда читайте новость - <a href=http://gost.fasadstroy-m.ru/user/Feentiole/>футболка россия купить </a> мужские спортивные штаны <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/#дива-бижутерия»>дива бижутерия</a> популярные интернет магазины одежды <a href=http://amazonka55.ru/user/ornanyGrairty/>мужские джинсы зауженные купить </a> купить платок ... Всем пока рад был сообщить...
.:::.
Discount for Christmas 5-12% <a href=http://lowest-kamagra-prices.blog.hr/#Kamagra-Oral-Jelly-america»>Kamagra Oral Jelly america</a> - ireland Kamagra supplier : Online purchase Kamagra without a script : Discount for Christmas re 7% <a href=http://info-kamagra.com/#Cheap-Kamagra-diet»>Cheap Kamagra diet</a> - Kamagra gel Thailand
цитирай
15. анонимен - где можно купить сумку
31.10.2012 23:46
Здраствуйте!Оформить заказ выгодный для Вас! Тогда читайте новость - <a href=http://wlider.ru/user/naiggicle/>купить мужские джинсы с мотней </a> джинсы мужские фото <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/#интернет-магазин-китайской-одежды»>интернет магазин китайской одежды</a> купить рюкзак <a href=http://www.rabota-krasota.ru/user/geareepippils/>купить пальто мужское </a> купить женские брюки ... Успехов Вам!
.:::.
Discount for Christmas <a href=http://online-kamagra.blog.hr/>Kamagra Oral Jelly review canada sildenafil citrate </a> - Kamagra Oral Jelly ontario : www Kamagra 100mg de : Discount for re 5 7 % <a href=http://buy-kamagra.blog.hr/>las vegas about Kamagra viagra </a> - where can I purchase Kamagra no script
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: stalkeron
Категория: Забавление
Прочетен: 89312
Постинги: 45
Коментари: 95
Гласове: 213
Архив