Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.12.2008 01:09 - Репортаж на Професор Кучков - Завоевателят на Одрин
Автор: stalkeron Категория: Забавление   
Прочетен: 1306 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 08.12.2008 01:33


Това е експлозивен материал от най-горещото и актуално историческо събитие в по - новата българска ренесансова история , отразена от вашия безкрайно смел и неустрашим , любим на мнозина - професор Кучков. Войната е способна да изяви най-големите достойнства в един мъж : безстрашие - пред месомелачката на битките , решителност - всред неспирна опасност ,  твърдост - в отчайваща ситуация. Аз преживях всичко това и няма в победоносния поход към турската столица Одрин да намерите по - безстрашно , решителено и твърдо копеле от мене !  Още по пътя за Харманлии пътувайки в компанията на две безпомощни писарушки - Маринероси и Сталкерон , се изявих безупречно като човек на честта , осигурявайки безболезнено преселване в отвъдното на съсечените, берящи душа в край - пътните  канавки турчета,  от преминалата пред нас хайдутска ярост на армията "Хайдук Батальон" с генералка Danigirl. Сталкерон нали си пада малко набожен в последните им минути се опитваше да  ги покръсти , а те отчаяно повтаряха :
 - Аллах е велик , Аллах ни вика , Аллах ще отмъсти , Аллах е всемогъщ. - Не помагаха безмислените увещания  и на двамата мои спътници , докато не извадих из под хайдутския си пояс едно портретче:
 - Това е нашата сатана,  неверници  - показах им портрета  - и
ще прекарате цялата вечност с него ако не се покръстите !
Алл...леле леле леле ! - Не само че се покръстиха,  но и веднега след това предадоха богу дух с вперен ужасен поглед в портрета на Зеленоока обрисувана ... натурално. За съжаление в Харманли ни очакваха лоши вести : Армията "Хайдук Батальон" трети ден си проправяше път до столицата на Отоманската Империя и три дена биваше отблъсната от насрещна турска войска.  Цветето  на Хайдушките дружини лежеше и пъшкаше в лазарета : от стенанията на Тита цялото турско население в града се обриваше . Много хайдушки войводи бяха сразени сред тях Хектор и Дани_д , но поради  техният саможертвен геройзъм осталите шепа четници начело с генералката  доразбиваха останалата турска войска. Тримата с Маринероси и Сталкерон за една нощ прекосихме бойната линия на сраженията за да влезем в Одрин,  и да подготвим сриването на Османската империя. Ето го събитието от тази изпълнена с риск и опастност нощ: "
на пътя ти се срещна с Mine_, армията "Karesi Eyalet Ordusu". Да , хванаха ни посред прехода , но аз проявих завидното си професорско хладнокръвие:
- Вие сте хайдути , много сте опасни,  хали недни ! -  изрева генералът им .
- Убий ни  - хвърлих се в краката му разкъсвайки дрехата си - Не сме хайдути,  но това от което бягаме  е по - срашно и от на Хектор кървавия топор , от на Тита хайдутския мустак , и от самата смърт,  взети заедно. Ние сме клети бежанци преследвани от нещо неописуемо , така че по-добре да ти го покажа - Извадих портрета на дибидюс Зеленооката и го показах на турския генерал. Пребледнял той се разпореди:
-
Пуснете ги да минат тез нещастници,  и без това са обречени.
Така безстрашно се добрахме до Одрин . Там се оказа че в града няма кмет и се провеждат избори от седмица насам. Предишният кмет,   бунтовник -  хайдутски агент под прикритие, с псевдоним Бонд (Хайдут Бонд) бе осигурил свободен достъп на Армията "Хайдук Батальон" до града , стига да си пробият път до него, и напуснал поста за да предизвика избори. Тъкмо  5 дена до края на изборите най-накрая Danigirl с шепата останали четници се добра до портите на Одрин. През нощта нашата диверсионна група , с псевдоним Тройцата (светата Тройца) отворихме градските порти и армията на следващия ден бе в града. С хайдутите се крихме в подземието на кметсвото , докато нищо неподозиращите демократично настроени турци гласуваха над главите ни. През следващата нощ с пристигнали подкрепления от Харманли , атакувахме Замъка на Херцогския съвет на Османската империя . Ето го събитието от тази историческа нощ:
07-12-2008 04:29 : Твоя бунт е успешен! Ти управляваш дузина срещу ескадерон свирепи войници.
На следващия ден Турският съвет изглежда по - следния начин :
Kirilb (Боляр)
Shace (Говорител)
Hanibalbg
Dimosa (Прокурор)
Stalkeron (Капитан)
_dare_devil_ (Сержант)
Gruiu (Търговски министър)
Ins0mniac (Съдия)
Hakuma (Минен управител)
Marinerosi (Началник на полицията)
Hrizeida (Шериф)
Laion
Кметица на Одрин стана Danigirl преди изборите да приключат. Тя завари в кметската хазна минус 3000 пари след краткото управление на Бонд (хайдут бонд) , но мисля че ще успее с моята професорска асистенция да увеличи  сумата на минус 10000 поне.






Гласувай:
0



1. анонимен - spq6tata_krasavica
10.12.2008 20:14
Чакай да припадна, хоп....припадам
цитирай
2. khaleb - :)
24.04.2009 17:26
Allah Akbar! Yarmaa bindinli!

Аз.. искам само да кажа, че французите са педераси!

Нека скоро Бдинската армия опостуши Париж!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: stalkeron
Категория: Забавление
Прочетен: 89301
Постинги: 45
Коментари: 95
Гласове: 213
Архив